My Member

Friday, 12 August 2011

hari unt0k MARS~~~

arini smua bnde xjadi... tnsion bt0l... rugi je bng0n awal... s0 pngajaran ntok arini, jngan bng0n awal nt0k pape sBB pon... manyak lugi woooo~~ tp arini aq dpt s0mething kot.. kire tebus blek r sume 2... syi0k blek... dh2, jom lyan kisah ngekkk ni plk... LAYANzzzzzz~~~MOSTI sedang mencari angkasawan utk dihantar ke marikh. Walaubagaimanapun, mereka hanya boleh pergi sahaja, dan tidak akan pulang ke bumi.

Calon pertama, seorg engineer di tanya berapa banyak wang yg dia mahu."Sejuta" jawapnye "Saya nak sumbangkan utk anak-anak yatim."

Calon seterusnya adalah seorg doktor. Dia juga di tanya soalan yg serupa. Dia menjawap, dua juta ringgit. "Sejuta saya nak bagi kat family saya. Yg sejuta lagi saya nak derma utk buat research dan experiment."

Calon terakhir adalah seorg peguam. Bile ditanya berapa banyak yg dia mahukan, dia berbisik ke telinga panel temuduga, "3 juta ringgit."

"Kenapa lagi banyak dari yg lagi dua calon?" penemuduga bertanya.

Peguam itu menjawap, "Kamu bagi saya 3 juta. Saya bagi kamu sejuta, Sejuta saya amik. Kemudian yg sejuta lagi tu, kita guna utk hantar engineer tu ke marikh"This is the rest of the post

No comments:

Post a Comment